Index  Profiel  Hulp  Zoek  Actieve discussies  Aanmelden  Registreer 

Index / Vakanties / wooncommune Spanje
ocene
Online!

Door ocene - Donderdag 22 april 2010, 11:01

Beste mensen,

graag wil ik verhuizen naar spanje en ik zou graag met andere mensen een plek zoeken. Ik heb dit alleen nog als idee, ik heb nog geen concrete plek. Zijn er mensen die interesse hebben om hier bij mee te denken.

groet Ocene


jensmith
Online!

Door jensmith - Donderdag 26 augustus 2010, 14:17

Beste Ocene,

Zelf ben ik nu anderhalf jaar woonachtig in het zuiden van Spanje, omgeving Marbella.
Mijn naam is Jennifer, ben 47 jaar en heb ruim 23 jaar ervaring in de verpleeghuis zorg, zowel praktisch alswel in het management en opleidings gedeelte.
Naast mijn huidige baan ben ik sinds kort mij aan het orienteren of er behoefte is aan een woonvorm voor vitale senioren die enige zorg behoeven ( in de vorm van ondersteuning of begeleiding in de lichamelijke dagelijkse zorg, vervoer, ed.)
Het kan een woonvorm zijn voor permanent verblijf of voor overwinteraars voor zowel vitale alswel voor mensen met een minder vitale partner.
Het zou mij op het lijf geschreven zijn om mee te werken of het ontwikkelen, van een servicepakket voor senioren, tav. zorg en dienstverlening.

Ik lees uw forum vraag en besef dat ik hiermee u momenteel wellicht niet in uw vraag kan voorzien maar hoop hiermee toch ook anderen te kunnen bereiken.

Vriendelijke groet, Jennifer


  Start een nieuw topic in Vakanties

Cloud Servers