Index  Profiel  Hulp  Zoek  Actieve discussies  Aanmelden  Registreer 

Index / De dood & het verlies / Leven na de dood
Geertjan


Door Geertjan - Vrijdag 19 januari 2007, 18:12

Wat denkt u dat er na dit leven komt? Is er een voortbestaan of is er gewoon niets?


__________
www.senioren.nl
Elly


Door Elly - Vrijdag 2 november 2007, 11:16

tja,ik denk daar ook wel eens aan,wilde dat ik het antwoord wist,


DSN


Door DSN - Dinsdag 2 december 2008, 15:10

Ik vind het erg interessant om te weten wat andere mensen denken over de dood. Of u er bang voor bent bijvoorbeeld en of u dus inderdaad denkt dat er iets na de dood is. Als u denkt dat er iets na de dood is wat dan?


nu-ik


1 x gewijzigd
Door nu-ik - Zondag 15 februari 2009, 23:13

Beste colega's in de wachtrij voor het hiernamaals.

Volgens mij is er spijtig genoeg niets meer na dit.

Omdat, indien we sterven, onze hersens dood zijn, en volgens de wetenschap, als de hersens niet meer werken zijn we niet meer van deze wereld, dus dood.

En als je rekend is dat ook zo, want als we slapen of als men je in slaap doet (zoals een operatie) is er ook niets of dan niets, waarvan je ook maar herrinneren kan,dus is dat hetzelfde of dood zijn.

We zullen miljoenen/miljarden eeuwen slapen, om nooit meer wakker te worden, en in reacarnatie geloof ik ook niet, want ieder levend wezen zou dan moeten herboren worden, van de kleinste microbe tot de grootste olifant, dat wil zeggen alle vliegen, vogels, reptielen, vissen, zoogdieren,enz..

Mijn mening is, leef nu, en profiteer van elke dag die we nog hebben, geniet dus van de simpele dingens des levens, ik zelf doe geen vlieg of spin meer dood, omdat ik weet, hierna is er niets meer, ik leef graag, dus deze door god geschapen wezens ook.(leef en laat leven)


  Start een nieuw topic in De dood & het verlies

Cloud Servers