Index  Profiel  Hulp  Zoek  Actieve discussies  Aanmelden  Registreer 

Index / Minder valide / Traplift
FT


Door FT - Dinsdag 21 september 2010, 11:53

Goeiemiddag,

Voor mijn oma ben ik bezig met een inventarisatie. Het is voor haar erg belangrijk zo lang mogelijk in haar huidige thuissituatie te blijven wonen. Ze woont hier al bijna 35 jaar, en ze wil de stap naar het verzorgingstehuis zo lang mogelijk uitstellen. Alleen heeft ze de laatste tijd steeds meer moeite met traplopen. Een traplift is denk ik de beste optie.

Op het internet staan verschillende bedrijven met trapliften, maar nu ben ik erg benieuwd: Wie van jullie heeft al een traplift aangeschaft of gaat dit in de nabije toekomst doen? Welk merk traplift is dit/gaat dit worden? En bij de aanschaf ervan, waar let je dan op? Welke eigenschappen moet deze hebben?

Zijn er andere (soortgelijke) hulpmiddelen in jullie huis die het leven binnenshuis eenvoudiger maken?

Heel erg bedankt,

Frenkstadsvogel


Door stadsvogel - Donderdag 2 december 2010, 11:33

Laatst was ik ook op zoek naar informatie over een traplift. Ik vond heel wat informatie op: http://trapliften.50webs.com


adviseur
Online!

Door adviseur - Woensdag 27 maart 2013, 14:27

Vraag je eerst af of een traplift wel een oplossing is. Hoe is bijvoorbeeld de situatie in de badkamer? kan ze zich hier zelfstandig redden?

Meer info over trapliften en de prijzen


__________
http://www.advieshulpmiddelen.nl
Willem
Online!

Door Willem - Dinsdag 28 mei 2013, 14:24

Ik ben zelf gelukkig niet zo oud dat ik al een traplift nodig heb ik mijn huis. Ken wel oudere mensen die het hebben, heb zelfs bij mijn buurman geholpen er 1 uit te zoeken. vond het ook wel leuk om te kijken hoe het allemaal wordt geinstalleerd zo in je huis. Vind het ook wel handig om dan via internet ook in te lezen hoe het allemaal werkt. Heb zo onlangs ook een nieuw gehoorapparaat besteld op www.audibene.nl, normaal deed ik dat via de winkel maar ben er inmiddels wel achter gekomen (ook met hulp van anderen) dat veel dingen online goedkoper zijn en makkelijker.

Gelukkig heb ik dus nog geen traplift in mijn huis nodig, ben fysiek nog wel in orde!


__________
Niet heel oud, wel heel wijs
Clementine


Door Clementine - Donderdag 27 juni 2013, 14:13

Ik heb laatst ook een traplift laten inbouwen.. Het wordt voor mijn man af en toe net iets te veel om de trap op en af te lopen, dan is zo'n extra hulp wel erg handig.


oma-eva
Online!

Door oma-eva - Maandag 29 juli 2013, 14:03

mijn oudste zus is 10 jaar ouder en heeft nu ook een traplift sinds kort. Het ding doet er erg lang over om boven te komen maar ze is er wel erg tevreden mee. Het enige dat vervelend is, is dat het zo in de weg zit, ook wanneer deze ingeklapt is..


  Start een nieuw topic in Minder valide

Cloud Servers