Index  Profiel  Hulp  Zoek  Actieve discussies  Aanmelden  Registreer 

Index / De wereld / D-day
Brabke


Door Brabke - Maandag 6 juni 2011, 09:13

-Memento, Senioren en ook Junioren,
-D-day, 6 juni 1944, was het begin van de herovering van onze zelfstandigheid, van onze cultuur en van onze waardigheid .


Willem
Online!

Door Willem - Maandag 27 mei 2013, 13:50

Het is al bijna weer zo ver. Zijn er hier nog mensen die er stil staan bij de landing in Frankrijk? Ik ben zelf wel eens in het gebied geweest. Afgezien van de historische waarde is het echt een prachtig gebied! De stranden staan er ook aangegeven met borden etc. Echt de moeite waard om eens te kijken! Normandie is een mooi vakantie gebied, maar je moet het weer wel echt mee hebben. Franse zomers zijn daar niet echt gegarandeerd.


__________
Niet heel oud, wel heel wijs
Clementine


Door Clementine - Maandag 15 juli 2013, 09:48

Normandie is inderdaad een ontzettend mooi vakantieland. Zelf sta ik nooit veel stil bij de landing daar, maar mijn man wil er graag toch altijd ook langs als we in de omgeving zijn.


oma-eva
Online!

Door oma-eva - Donderdag 25 juli 2013, 12:16

Ik ben er nog nooit geweest maar mijn kinderen willen mij er graag mee naartoe nemen voor mijn 71e verjaardag dit najaar. Ik ben erg benieuwd hoor. Ik sta altijd bij Doomsday stil omdat mijn broer aan de kant van de Amerikanen gevochten heeft in de Ardennen in ons buurland.


  Start een nieuw topic in De wereld

Cloud Servers