Index  Profiel  Hulp  Zoek  Actieve discussies  Aanmelden  Registreer 

Index / Nederland / Mensen zijn jullie die "HAAGSE ( EU ) DICTATORS ook zo zat ?
lone wolf


Door lone wolf - Vrijdag 16 maart 2012, 16:12

Beste burger van Nederland .

Normaal gesproken doe ik nooit mee aan kettingmails , oproepen plaatsen op forums etc. maar voor deze wil ik toch een hele grote uitzondering maken .

Bent u net als ik ( en velen met mij ) van mening dat de huidige overheid "onze overheid" al heel lang niet meer is ?

Bent u net als ik ( en velen met mij ) van mening dat de huidige "volksvertegenwoordigers onze volksvertegenwoordigers" niet meer zijn ?

Bent u net als ik ( en velen met mij ) van mening dat het huidige kiesstelsel niet meer van deze tijd is , en politici zichzelf steeds meer en meer macht toe bedenken ?

Bent u net als ik ( en velen met mij ) van mening dat de "wij burgers van Nederland" steeds meer in onze vrijheden beperkt worden door de (R) overheid ?

Bent u net als ik ( en velen met mij ) van mening dat we door de huidige regering steeds meer verplicht worden om mee te betalen aan zaken die we zelf helemaal niet willen ?

Kortom bent u ook zeer ontevreden over van alles wat de overheid maar voor u en mij beslist , en zegt namens u en mij te doen ?

Ondersteun dan ons inniatitief , want dat is helaas de enige manier gebleken te pogen de politici en politieke partijen terug te fluiten !!!

Uit zichzelf zullen zij nooit en te nimmer "hun macht" terug geven , aan hen van wie dit is .

Namelijk dat zijn ; "wij het volk van Nederland "

Want wat is er eerlijker dan dat het hele volk middels een volks stemming beslist over belangrijke zaken aangaande ons hele land ?

Denk hierbij aan zaken als ; het verlenen van een Generaal pardon , toetreding tot een EU , invoering van de Euro , invoering van de EU grondwet , het openstellen van landsgrenzen , buitenlandse militaire missies , en vele vele andere belangrijke zaken voor ons land .

Heeft u niet vaak het gevoel "wat zij doen wil ik helemaal niet" , en vermoed u dat zelfs de meerderheid van het Nederlandse volk dat niet wil ?

U bent absoluut niet de enige , maar wat ik al schreef aan de handjesklap politiek zullen de meerderheid van de "heren en dames" politici zelf heus geen einde maken hoor !

Carrieredrift , voor zichzelf goede voorzieningen treffen , en vriendjespolitiek gaan immers voor uw en mijn belang !

Van "het volk vertegenwoordigen" is dus absoluut geen sprake !

Dit kan alleen veranderen als de burgers van Nederland massaal hun macht terug eisen !

Wij vragen niet , maar wij "eisen" als burger van Nederland verandering van het huidige kies stelsel !

Wij "eisen" opname in de Nederlandse grondwet , van een invoering van een "uitslag gebonden volksreferendum voor ALLE belangrijke zaken" !

Tevens "eisen" wij de verplichting dat politici en politieke partijen de uitslagen daar van ook zonder meer dan uitvoeren .

Het scheelt dan ook uren en uren zinloos oeverloos vergaderen van de "heren en dames" politici , het volk van Nederland heeft dan immers al gesproken !

Bent u het eens met onze "eis" dat de macht terug moet naar "het volk" ?

Teken dan eerst de petitie daarvoor op ; http://petities.nl/petitie/burgers-van-nederland-eisen-nu-de-macht-zelf-terugVerspreid ook zoveel mogelijk deze boodschap onder al uw vrienden , familie , collega's en kennisen .

Vraag hen het zelfde te doen als u , en verspreid deze boodschap zoveel mogelijk .
__________
Doe zo weinig mogelijk , waar je zelf ECHT GEEN zin in hebt !
  Start een nieuw topic in Nederland

Cloud Servers